Dierenrijk – Uil op jacht in een surrealistisch landshap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437677
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Surrealisme is een van de meest unieke vormen van kunst omdat iedereen het op zijn eigen manier kan interpreteren, maar de echte betekenis ligt bij de kunstenaar. Dit prachtige schilderij bevat alle kenmerken van een werkelijk surrealistische omgeving, van de gloeiende starburst en de opkomende maan tot de felrode bladeren die nog uit de bomen moeten vallen. De aandacht voor detail met reflecties van alle elementen in het schilderij is wat dit stuk echt onderscheidt, omdat het zo ingewikkeld is dat je altijd iets nieuws zult vinden om naar te kijken. Ook past de jachtuil perfect in het landschap, op zoek naar zijn prooi in deze magische en surrealistische omgeving.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken