Doe open die poort

- Werkcode: 998 896

Jacques Jullens over Doe open die poort

Over deze opstelling is nagedacht. De twee potten voor de poort zijn leeg, maar aan de zijkanten van de poort zijn twee planten geschilderd. Dit alles tegen de prachtige blauwe kleur.

De boom die mooi verlicht wordt door de zon is een kersenboom. Net buiten de foto hangt een briefje met de tekst dat de boom al 45 jaar oud is, privé-eigendom en of je dus niet de kersen wil plukken.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Doe open die poort als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Doe open die poort

Koop dit digital art werk Doe open die poort van Jacques Jullens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998 896
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
54,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden