Werkcode: 49537

Dolce Vita series: Trasimeno Sunrise

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
140 gratis verzending!
Dolce Vita series: Trasimeno Sunrise van juvani photo

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Heerlijk zomers sfeertje met deze etherische zonsopkomst aan het Lago Trasimeno, nabij Perugia (Umbria - Italië). Het vlakke water wordt onderbroken door de palen van de vissers, hetgeen een grafisch beeld geeft. Door de gelaagdheid van het water en de bergen op de achtergrond ontstaat veel diepte.

Uit de DOLCE VITA serie van juvani photo | digital art; een set mediterrane sfeerplaten die het zomerse gevoel brengen danwel vasthouden bij gebrek aan "il belpaese". Doet het dus ook vast goed aan de muur in een Italiaans restaurant, of een delicatessenwinkel.

Over juvani photo

juvani photo profielfotojuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken