Dolce Vita series: Trasimeno Sunrise van juvani photo

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49537
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Heerlijk zomers sfeertje met deze etherische zonsopkomst aan het Lago Trasimeno, nabij Perugia (Umbria - Italië). Het vlakke water wordt onderbroken door de palen van de vissers, hetgeen een grafisch beeld geeft. Door de gelaagdheid van het water en de bergen op de achtergrond ontstaat veel diepte.

Uit de DOLCE VITA serie van juvani photo | digital art; een set mediterrane sfeerplaten die het zomerse gevoel brengen danwel vasthouden bij gebrek aan "il belpaese". Doet het dus ook vast goed aan de muur in een Italiaans restaurant, of een delicatessenwinkel.

Dit werk wordt aangeboden door juvani photo

juvani photo profielfotojuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!

Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, maar ook de schoonheid van verval.

Antwerpen is een populair album in mijn collectie, evenals de klassieke Vespa beelden.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Werk gekocht? Deel het resultaat met #juvani_photo of tag @juvani_photo

Alle werken