Een Werk aan de Muur shop

Dolfijnen in helder blauw zeewater

- Werkcode: 468 653

Arthur Puls Photography over Dolfijnen in helder blauw zeewater

Prachtig beeld van 'vervormde' dolfijnen in de zee. Het beeld is geschoten in het heldere water rond het eiland Bunaken, voor de kust van Sulawesi, Indonesie. De mini streepjes in beeld zijn kril, kleine zeediertjes, waar deze grote groep dolfijnen (circa 200) op aan het jagen was.
Arthur Puls Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arthur Puls Photography

Op pad gaan en foto’s klikken van wat ik tegenkom, is een van mijn passies. De uitdaging daarbij is om het meeste te halen uit het samenspel tussen weer, licht en landschap.

Enerzijds leg ik de grootsheid van het landschap vast op beeld. Anderzijds zoek ik ook altijd details die ik uitvergroot. Ik volg altijd het licht. Ik schiet in de omgeving van Utrecht; Amelisweerd, Krommerijnstreek, de Utrechtse Heuvelrug maar ook regelmatig elders in het (buiten-)land.

Boven aan mijn fotografie verlanglijstjes staan altijd ruige landschappen, zoals in de Alpen, Schotland, Scandinavië etc.

Alle werken van Arthur Puls Photography


Waarom je kiest voor Dolfijnen in helder blauw zeewater op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dolfijnen in helder blauw zeewater

Koop de foto Dolfijnen in helder blauw zeewater van Arthur Puls Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 468 653
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.