Een Werk aan de Muur shop

Dolomietenpanorama Drei Zinnen en Paternkofel

- Werkcode: 113 126

Sean Vos over Dolomietenpanorama Drei Zinnen en Paternkofel

Ze hebben jarenlang weer en wind doorstaan en waren het toneel van een bloedige oorlogsstrijd. De Drei Zinnen vormen hét symbool van de Dolomieten en zijn van ongekende schoonheid. HDR panorama.
Sean Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle werken van Sean Vos


Waarom je kiest voor Dolomietenpanorama Drei Zinnen en Paternkofel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Dolomietenpanorama Drei Zinnen en Paternkofel

Koop de foto Dolomietenpanorama Drei Zinnen en Paternkofel van Sean Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 113 126
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
86 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.