Een Werk aan de Muur shop

Door De Bliksem Getroffen

- Werkcode: 1 030 556

Ellen Borggreve over Door De Bliksem Getroffen

Sequioa boom getroffen door de bliksem in een bos met zonnestralen.

Soms is een beschadigde boom de blikvanger in een bos en deze boom was waarschijnlijk door de bliksem getroffen en een strook schors was helemaal van de top van de boom tot aan de voet losgekomen. Hoewel schade altijd triest is om te zien, hoort het ook bij de natuur en ik wilde niet alleen maar perfecte boomstammen fotograferen. Dit moest het hoofdonderwerp van mijn foto worden en toen de zonnestralen tevoorschijn kwamen, werden de bomen op de achtergrond wat meer verborgen in de nevel en dat is het moment waarop ik de foto nam. Ik heb er een zwart-wit foto van gemaakt omdat de bruintinten alleen maar afleidden van de zonnestralen en de heldere lijn op de boom
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Door De Bliksem Getroffen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Door De Bliksem Getroffen

Koop de foto Door De Bliksem Getroffen van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 556
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.