Doordringende blik van de Woestijnkat

- Werkcode: 1 033 191

Lennart Verheuvel over Doordringende blik van de Woestijnkat

De Woestijnkat is een kleine kat die zich uitstekend thuis voelt in grote woestijnen zoals de Sahara. In de Westelijke Sahara ging ik naar deze soort op zoek. Het zien van een Woestijnkat 's nachts is al niet makkelijk, maar overdag is het helemaal een grote uitdaging. Dankzij een tip vonden we dit prachtige exemplaar slapend in een boom. Staand op het dak van de auto lukte het ons om goede foto's te maken, maar daarna werd het spannend... Voor meer Woestijnkat zie hier: http://naturebylennart.com/wild-cats-blog/sweating-for-a-sand-cat/.
Lennart Verheuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lennart Verheuvel

Al mijn foto's zijn in het wild gemaakt, dus niets uit de dierentuin! Fotograferen doe ik al sinds mijn twaalfde en daarbij heeft de focus altijd op natuurfotografie gelegen. In Nederland kijk ik voornamelijk naar vogels, maar in het buitenland hebben zoogdieren ook mijn belangstelling. Ik ga dan ook vaak op reis met het doel om een bepaald dier te zien. Voor het verhaal achter de foto's en nog veel meer foto's zie ook mijn website: https://www.naturebylennart.com.

Alle werken van Lennart Verheuvel


Waarom je kiest voor Doordringende blik van de Woestijnkat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Doordringende blik van de Woestijnkat

Koop de foto Doordringende blik van de Woestijnkat van Lennart Verheuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 191
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden