• Doorkijkje in de tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 349977

Doorkijkje in de tempel, Cambodja

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Doorkijkje in de tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Doorkijkje in de tempel, Cambodia.
Lange gang met diverse poorten, doorgangen. Als die in elkaars verlengde liggen ontstaat een mooi doorkijkje. Mooi te zien zijn de devata's, vaak geplaatst op de hoeken.
Devata is een verzamelnaam voor alle goddelijke of bovennatuurlijke wezens, en wordt gebruikt in het boeddhisme en het hindoeïsme. Als ze geplaatst zijn bij een deur of doorgang fungeren ze als wachter.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken