Doorkijkje naar zachte, witte bloesem

van Arja Schrijver Fotografie

Doorkijkje naar zachte, witte bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zachte foto van een prunus, waarschijnlijk een Weichselboom (Prunus mahaleb). Ik vind het wel bijzonder dat de knoppen van deze bloesem roze zijn, terwijl de bloem van binnen wit is, wat goed te zien is als de knop eenmaal geopend is.
Ik heb de foto zo genomen dat er op de voorgrond nog wat groene en witte blaadjes te zien zijn, daar heb ik als het ware doorheen gefotografeerd. Om dit voor elkaar te krijgen, moest ik wel dicht op de bloem gaan staan met mijn macrolens, de groene en witte blaadjes op de voorgrond hebben de lens denk ik wel geraakt. Maar het creëert zo wel een intieme foto.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken