Doorkijkje naar zachte, witte bloesem

- Werkcode: 625 509

Arja Schrijver Fotografie over Doorkijkje naar zachte, witte bloesem

Zachte foto van een prunus, waarschijnlijk een Weichselboom (Prunus mahaleb). Ik vind het wel bijzonder dat de knoppen van deze bloesem roze zijn, terwijl de bloem van binnen wit is, wat goed te zien is als de knop eenmaal geopend is.
Ik heb de foto zo genomen dat er op de voorgrond nog wat groene en witte blaadjes te zien zijn, daar heb ik als het ware doorheen gefotografeerd. Om dit voor elkaar te krijgen, moest ik wel dicht op de bloem gaan staan met mijn macrolens, de groene en witte blaadjes op de voorgrond hebben de lens denk ik wel geraakt. Maar het creëert zo wel een intieme foto.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Doorkijkje naar zachte, witte bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Doorkijkje naar zachte, witte bloesem

Koop de foto Doorkijkje naar zachte, witte bloesem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden