Doorlopende Spiraal van Tropische Vissen

- Werkcode: 914 359

Tis Veugen over Doorlopende Spiraal van Tropische Vissen

Deze afbeelding bevat een doorlopende spiraal van een doorlopende spiraal van mozaïekvissen: van links naar rechts gaat het maar door. De grootte van de afbeelding is 9000 x 9000 pixels, zodat details goed zichtbaar zijn.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Doorlopende Spiraal van Tropische Vissen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Doorlopende Spiraal van Tropische Vissen

Koop dit digital art werk Doorlopende Spiraal van Tropische Vissen van Tis Veugen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 914 359
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden