Dordrecht - Onze Lieve Vrouwekerk gezien vanaf de Nieuwe Haven

Werkcode: 942 677 Kopieer de werkcode

Kees Dorsman profielfoto Deze foto is genomen vanaf de Nieuwe Haven in Dordrecht, waarbij Onze Lieve Vrouwekerk, ook wel Grote Kerk genoemd, mooi in beeld is gebracht tijdens het blauwe uurtje.
Deze monumentale kruisbasiliek is in brabantse stijl gebouwd op de restanten van zijn voorganger in romijnse stijl.
Het oudste deel stamt uit 1285: het Mariakoor, een kapel ten noorden van het hoogkoor. De toren is nooit afgebouwd omdat de fundering daar te zwak voor was. Dit verklaart ook de scheefstand van de toren.

Tip:
Indien u de Werkaandemuur App download op uw smartphone of tablet, dan kunt u zelf zien hoe deze foto het zal doen aan uw wand. Een aanrader!

Dit werk wordt aangeboden door Kees Dorsman

Even voorstellen......

Mijn naam is Kees Dorsman, de fotograaf van deze foto's.

Omdat ik al geruime tijd bezig ben met fotografie, heb ik inmiddels een aardig portfolio opgebouwd. Meerdere van mijn werken zijn ook terug te vinden op mijn website "bestbekeken.com"

Als ver gevorderde amateur fotograaf is mijn interessegebied voor fotografie vrij breed.
Zo vind ik sportfotografie mooi, vanwege de emotie en de spanning die je in 1 beeld kunt vast leggen.
Portretten daarentegen laten vaak mensen van hun mooiste kant zien,
wat ook weer veel plezier oplevert voor mij als fotograaf. Zeker als daar naderhand ook waardering over wordt uitgesproken.

Verder heeft architectuurfotografie ook mijn interesse vanwege de bouwkundige hoogstandjes die vaak kunstig en imposant zijn.

Mooie foto's maken is iets waar ik nog jaren in kan groeien. Dat is ook wat ik nastreef. Nabewerking speelt daarbij zeker een grote rol. Een aanvankelijk niet interessante foto kan door middel van een andere keuze van uitsnede, of door het accentueren en ophalen van bepaalde delen in die foto, omgetoverd worden tot een aantrekkelijk beeld.
Hopelijk wordt je interesse in mijn beeldmateriaal versterkt na het zien van mijn portfolio.

Inmiddels heb ik al de nodige camera's "versleten" en werk ik nu met de Canon EOS 5D mark IV, plus een breed scala aan attributen en lenzen, variërend in brandpunt afstanden van 16 tot 400mm.

Veel plezier tijdens het bekijken van mijn foto's en bedankt voor uw inter

Meer weten over Kees Dorsman?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Pierre
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    jeffrey
    Nederland
    5 / 5

    goei service snel in huis helemaal top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Truus
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden!
    Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Aline Dassel
    Nederland
    5 / 5

    Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Barbra
    Nederland
    5 / 5

    Goede advisering en service ook bij problemen
    Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Patricia
    Nederland
    5 / 5

    Prima service. Doen wat ze beloven.
    Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Dordrecht - Onze Lieve Vrouwekerk gezien vanaf de Nieuwe Haven van Kees Dorsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden