Een Werk aan de Muur shop

Dorp in het zuiden van Zwitserland

- Werkcode: 901625

Jeroen Kleiberg over Dorp in het zuiden van Zwitserland

Ticino is een Italiaans-sprekende regio in het zuiden van Zwitserland met palmen omzoomde meren en scherpe Alpentoppen. De architectuur, keuken en cultuur zijn nauw verwant met die van buurland Italië. Bellinzona, de hoofdstad van Ticino, is de thuisbasis van middeleeuwse kastelen. Lugano, een stad aan het gletsjermeer van Lugano, is bekend om zijn promenade langs het water en het Piazza della Riforma, een plein met neoklassieke gebouwen.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Dorp in het zuiden van Zwitserland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dorp in het zuiden van Zwitserland

Koop de foto Dorp in het zuiden van Zwitserland van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901625
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.