Een Werk aan de Muur shop

Dorpsgezicht Aduarderzijl in de provincie Groningen

- Werkcode: 8437

Evert Jan Luchies over Dorpsgezicht Aduarderzijl in de provincie Groningen

Karakteristiek dorpsgezicht Aduarderzijl in Groningen. De smalle en bochtige weg, afgebakend met een wit hek, richting het kleine dorpje Aduarderzijl in de provincie Groningen. De boerderij rechts op de foto is het "Waarhuis". Deze foto is gemaakt in de Zomer van 2018.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Dorpsgezicht Aduarderzijl in de provincie Groningen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Dorpsgezicht Aduarderzijl in de provincie Groningen

Koop dit digital art werk Dorpsgezicht Aduarderzijl in de provincie Groningen van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 8437
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.