Een Werk aan de Muur shop

Dorpsgezicht van Oosterland in Noord-Holland

- Werkcode: 89 217

eric van der eijk over Dorpsgezicht van Oosterland in Noord-Holland

Een prachtig dorpsgezicht van het kleine dorp Oosterland op Wieringen te Noord-Holland, met Hollandse wolken en in het middelpunt de Michaëlskerk .
eric van der eijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door eric van der eijk

Welkom op mijn fotogalerij bij Werk aan de muur. Zelf ben ik woonachtig dicht bij de Nederlandse kust, als fotograaf ben ik tevens geïnspireerd door het duinlandschap het strand en de zee. Ik heb dan ook een speciale website betreffende de duinen en het strand (duinlandschap.nl) Het merendeel van de getoonde foto's zijn dan ook van de Hollandse Kust ,en in een hoge kwaliteit. Onder andere van Noord-Holland en Zuid-Holland, maar deze twee provincies staan ook bekend door de mooie bloembollenvelden in de lente. Dus ook hiervan prachtige album met unieke beelden, en is dus zeker een bezoekje waard. Haal de lente voor altijd in je huis met een mooie betaalbare wanddecoratie. De beelden zijn in hoge kwaliteit uniek maar ook zeer betaalbaar. Veel kijk plezier

Alle werken van eric van der eijk


Waarom je kiest voor Dorpsgezicht van Oosterland in Noord-Holland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dorpsgezicht van Oosterland in Noord-Holland

Koop de foto Dorpsgezicht van Oosterland in Noord-Holland van eric van der eijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 89 217
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.