Dreigende wolken boven de noordzeekust

van Fotografiecor .nl

Dreigende wolken boven de noordzeekust van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820890
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

De imposante Nederlandse kust met zijn oneindige stranden, duinen, wijdse uitzichten en Hollandse wolkenluchten. Van die momenten waarop je weet dat je heel rap moet wegwezen voor dat de bui of de storm losbarst en je camera spullen zeiknat zijn. Wie verder kijkt ziet links het werkelijke hoofdonderwerp, een surfer die zich niks aantrek wat voor dreiging er boven hem hangt. Een echte 'diehard' die zijn passie bleef uitoefenen door wind en regen.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken