Drenkelingenhuisje Terschelling met Melkweg

- Werkcode: 663 273

Maurice Haak over Drenkelingenhuisje Terschelling met Melkweg

Net als een jaar eerder, maakte ik in de zomer van 2020 nachtfoto's op het donkerste stukje van Nederland, de Boschplaat op Terschelling. Daar, op het verlaten stuk strand ver voorbij Oosterend, staat een replica van een drenkelingenhuisje dat vroeger dienst deed als vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Tijdens de kraakheldere augustusnacht was de verticaal georiënteerde Melkweg buitengewoon goed te zien. Ik maakte diverse beelden van het huisje met het galactisch centrum er vlak achter. Deze foto is het resultaat van het combineren van meerdere lichteffecten. Dankzij de hoogwaardige nabewerking is deze foto heel goed op hoge resolutie af te drukken.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje Terschelling met Melkweg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drenkelingenhuisje Terschelling met Melkweg

Koop de foto Drenkelingenhuisje Terschelling met Melkweg van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 663 273
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
80,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden