Drenkelingenhuisje Terschelling onder nachtelijke sterrenhemel

- Werkcode: 663 272

Maurice Haak over Drenkelingenhuisje Terschelling onder nachtelijke sterrenhemel

Deze nachtfoto maakte ik in augustus 2020 op het donkerste stukje van Nederland, de Boschplaat op Terschelling. Daar, op het verlaten stuk strand ver voorbij Oosterend, staat een replica van een drenkelingenhuisje dat vroeger dienst deed als vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Tijdens de kraakheldere augustusnacht maakte ik diverse beelden van het huisje met het galactisch centrum er vlak achter. Zie mijn andere foto's op Werk aan de Muur. Deze foto schoot ik echter richting het noorden met de leegte van het strand en de zee nog net zichtbaar. Ook zijn aan de rechterkant de Plejaden goed te zien. Dankzij de hoogwaardige nabewerking is deze foto prima op hoge resolutie af te drukken.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje Terschelling onder nachtelijke sterrenhemel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drenkelingenhuisje Terschelling onder nachtelijke sterrenhemel

Koop de foto Drenkelingenhuisje Terschelling onder nachtelijke sterrenhemel van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 663 272
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden