Drenkelingenhuisje Terschelling

- Werkcode: 940 175

André van der Meulen over Drenkelingenhuisje Terschelling

Het verdrinkingshuis Terschelling was vroeger een reddingshuisje voor gestrande schippers op het oostelijke deel van het eiland. De schipbreukelingen konden dan bij slecht weer in dit huis op palen schuilen. Het was een zeer cruciale plek, omdat de zee rond Terschelling erg ruw kon en kan zijn, dus het was heel gewoon dat er in dit gebied scheepswrakken waren. De gestrande matrozen konden de nacht in het huis doorbrengen tot de storm voorbij was.
André van der Meulen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door André van der Meulen

Thema's die je bij mij vaak zal tegenkomen zijn landschappen, skûtsjesilen en interessante stadsgezichten. In mijn foto's zoek ik naar rustige plekjes in een vaak drukke omgeving. Fotograferen doe ik hobbymatig. De laatste twee jaar is mijn hobby wat serieuzer geworden en ben ik bezig om mij steeds verder te ontwikkelen. Via deze weg wil ik anderen laten meegenieten van een aantal van mijn werken.

Alle werken van André van der Meulen


Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje Terschelling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drenkelingenhuisje Terschelling

Koop de foto Drenkelingenhuisje Terschelling van André van der Meulen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940 175
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden