Een Werk aan de Muur shop

Drie molens bij Schermerhorn

- Werkcode: 170 438

Fotografie Egmond over Drie molens bij Schermerhorn

De drie molens bij Schermerhorn.

In de volksmond heet het complex bij Schermerhorn nog altijd ?de molendriegang?. Een prachtig en veel gefotografeerd stukje cultureel erfgoed in de polders ten oosten van Alkmaar.
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor Drie molens bij Schermerhorn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drie molens bij Schermerhorn

Koop de foto Drie molens bij Schermerhorn van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170 438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.