Drie zwemmers in de vijver, Otto Mueller - ca1912

van Atelier Liesjes

Drie zwemmers in de vijver, Otto Mueller - ca1912 van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 640428
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Otto Müller (Liebau, Duitsland (nu Lubawka in Polen) 16 oktober 1874 - Breslau, 24 september 1930) was een Duits schilder en lithograaf die deel uitmaakte van de expressionistische beweging. Van 1894 tot 1896 studeerde hij aan de kunstacademie in Dresden, Saksen. Die studie vervolgde hij in 1898 in München, Beieren. Zijn vroege werk is beïnvloed door het impressionisme, de Jugendstil en het symbolisme. Toen hij zich in 1908 in Berlijn vestigde richtte hij zich meer op het expressionisme. Centraal thema in zijn werk was de eenheid van mens en natuur. Hij is vooral bekend vanwege zijn naakten.

Ondanks de vluchtige kunstvorm staan ontblote benen, heupen, billen, buik en borsten vaak duidelijk op de kunstwerken van de kunstenaar.

Ook hier staat naakt en bloot centraal in dit naaktportret, buiten in de natuur.

Een queer beeld mogelijk op basis van een lesbische relatie met lesbiennes.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken

Klantfoto's: Drie zwemmers in de vijver, Otto Mueller - ca1912 van Atelier Liesjes

Klantfoto: Drie zwemmers in de vijver, Otto Mueller - ca1912 van Atelier Liesjes, op canvas