Een Werk aan de Muur shop

Drive by (met een KuneVerda of Lef)

- Werkcode: 574517

Ruben van Gogh - smartphoneart over Drive by (met een KuneVerda of Lef)

Sciencefiction collage van een gemodelleerde etalagepop, electrische fiets (een KuneVerda of een Lef® ?) en een astronaut in een passende omgeving. De sfeer doet denken aan surrealisme of magisch-realisme.
Surrealistisch / Sciencefiction / Ruimtevaart / Kosmonaut / Futurisme / Toekomst / Fabriekshal / Urban ? Humanoïde / Driewieler
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Drive by (met een KuneVerda of Lef) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Drive by (met een KuneVerda of Lef)

Koop dit digital art werk Drive by (met een KuneVerda of Lef) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 574517
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.