Dromerige IJsselmeer kust

van Fotografiecor .nl

Dromerige IJsselmeer kust van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812290
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

De lange sluitertijd zorgt voor een dromerige opname! Een melkachtige zee en de lijnen van de horizon geven een sfeervolle zonsondergang weer. De oude verweerde kust bescherming van het IJsselmeer geeft haast een buitenslands gevoel maar de eindeloze vlakke horizon doet anders vermoeden. De rommelige basaltblokken en het mystieke water oppervlak van het meer geven een contrast en mystiek sfeer.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken