Dromerige bosanemonen

van Arja Schrijver Fotografie

Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278592

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Bosanemonen, wat een prachtige, delicate en speelse lentebloemen zijn het met hun witte blaadjes en gele meeldraden die vrolijk omhoog wijzen. Wil je ze fotograferen op ooghoogte, dan zul je er (afhankelijk van je type camera) plat voor op de grond moeten gaan liggen. En dat heb ik dan ook gedaan bij deze foto, tijdens een workshop macrofotografie. Hierin leerde ik om dicht op m'n onderwerp te kruipen. Vervolgens heb ik gefocused op één specifiek bloemetje en ik heb de aanwezige blaadjes en andere bloempjes op de voorgond meegenomen in de foto. Doordat de voorgrond onscherp is, geven deze bladeren en bloemen een mooi zachte waas aan het plaatje. Alles bij elkaar een dromerige lentefoto.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken