Dromerige bosanemonen

- Werkcode: 278 592

Arja Schrijver Fotografie over Dromerige bosanemonen

Bosanemonen, wat een prachtige, delicate en speelse lentebloemen zijn het met hun witte blaadjes en gele meeldraden die vrolijk omhoog wijzen. Wil je ze fotograferen op ooghoogte, dan zul je er (afhankelijk van je type camera) plat voor op de grond moeten gaan liggen. En dat heb ik dan ook gedaan bij deze foto, tijdens een workshop macrofotografie. Hierin leerde ik om dicht op m'n onderwerp te kruipen. Vervolgens heb ik gefocused op één specifiek bloemetje en ik heb de aanwezige blaadjes en andere bloempjes op de voorgond meegenomen in de foto. Doordat de voorgrond onscherp is, geven deze bladeren en bloemen een mooi zachte waas aan het plaatje. Alles bij elkaar een dromerige lentefoto.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dromerige bosanemonen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dromerige bosanemonen

Koop de foto Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 592
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden