Droom – De droom van Julia over de vuurtoren en haar bewoners

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434848
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wie is Julia? Dit is misschien wel de meest prangende vraag in dit ongelooflijke aanbod van mixed media van Jan Keteleer. Het lijdt geen twijfel dat er zoiets als dit een groot deel van het mysterie en de intriges is. We zien de naaktvorm van deze vrouw voor een imposante vuurtoren staan. We weten niet wat zich in de vuurtoren bevindt. We weten niet waarom de vrouw daar staat. Wat denk je dat er nu gaat gebeuren? Tegen een troebele achtergrond die de ziel achtervolgt, kunnen we alleen maar speculeren. Er is zoveel dat je van dit stuk kunt nemen.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken