Een Werk aan de Muur shop

Droom – De eenzame vuurtoren in de mist met volle maan

- Werkcode: 434 814

Jan Keteleer over Droom – De eenzame vuurtoren in de mist met volle maan

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Met een titel die net zo uniek is als het stuk zelf, kan deze creatie van gemengde media perfect zijn voor vrijwel elke ruimte die u maar kunt bedenken. In het bijzonder kan dit buitengewone stuk ideaal zijn voor iedereen die iets opmerkelijks wil proberen met zijn ruimte. Dit is het soort ding dat een ongelooflijke gespreksaanzet kan blijken te zijn. We zien vleugels en een donker wordende maan. We zien hier heel weinig licht. Er is iets moois en vreemds aan een plek als deze. Het zal je natuurlijk doen afvragen wat er met de vuurtoren aan de hand is. Wie kan het echt zeggen?
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Droom – De eenzame vuurtoren in de mist met volle maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droom – De eenzame vuurtoren in de mist met volle maan

Koop dit digital art werk Droom – De eenzame vuurtoren in de mist met volle maan van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 814
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.