Droom – De vuurtoren als baken in alle tijden

van Jan Keteleer

Droom – De vuurtoren als baken in alle tijden van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434830
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omgeven door een uitgestrekt water, zit een vrouw in een roeiboot. Voor haar is een vuurtoren. Wat heeft deze vrouw naar deze specifieke plaats en tijd gebracht? De waarheid is dat we het nooit echt zeker zullen weten. We kunnen alleen maar in onze verbeelding bestaan, terwijl we ons voorstellen wat de volgende stap voor deze vrouw zou kunnen zijn. Zal ze dichterbij komen? Weet ze waar ze is? We kunnen geen van deze antwoorden van de vuurtoren onderscheiden. We kunnen alleen naar die prachtige, licht-sinistere hemel kijken, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat er door het hoofd van die jonge vrouw zou kunnen gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken