Droom – De vuurtoren in de blauwe mist

van Jan Keteleer

Droom – De vuurtoren in de blauwe mist van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434835
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
87 gratis verzending!

Omschrijving

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets provocerend en aanlokkelijks aan deze vuurtoren. Er is ook iets dat je als sinister zou kunnen omschrijven. Waarom is dat zo? Misschien komt het omdat we niet alles rondom de vuurtoren kunnen zien. We kunnen niet verder verkennen dan wat we zien. We kunnen ons alleen de wereld voorstellen waarin deze vuurtoren bestaat. We kunnen zien dat de vuurtoren veel heeft meegemaakt in de geschiedenis. We kunnen zien dat het betere dagen heeft gekend. Tegelijkertijd is het een krachtig monument voor de consistentie van de mensheid. Het is een krachtig beeld dat ons naar een aantal zeer interessante plaatsen brengt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken