Een Werk aan de Muur shop

Droom – Soms is het leven te mooi om waar te zijn

- Werkcode: 434 840

Jan Keteleer over Droom – Soms is het leven te mooi om waar te zijn

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit mixed media-stuk van Jan Keteleer is op zijn zachtst gezegd overtuigend. We zien een vrouw, naakt van achteren, staan voor een van de meest schitterende manen die je ooit hebt gezien. Ze komt duidelijk naar de lucht. We kunnen op korte afstand enkele meeuwen zien. Dit is een stuk dat de toeschouwer inspireert om allerlei vragen te stellen. Het is onmogelijk om naar zoiets te kijken, zonder een soort geschiedenis te creëren die helemaal van henzelf is. Dit is een ideaal stuk voor iedereen die iets van een enigma aan hun persoonlijke ruimte wil toevoegen. Je kunt dit stuk vrijwel overal ophangen.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Droom – Soms is het leven te mooi om waar te zijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droom – Soms is het leven te mooi om waar te zijn

Koop dit digital art werk Droom – Soms is het leven te mooi om waar te zijn van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 840
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.