Een Werk aan de Muur shop

Droom –Mijn droom over de vuurtoren

- Werkcode: 434 833

Jan Keteleer over Droom –Mijn droom over de vuurtoren

Droom Collectie
© designed by Jan Keteleer

Zeker, er is een spookachtige, wereldvreemde kwaliteit aan dit mixed media-stuk van Jan Keteleer. We weten dat al deze dingen in een of andere vorm of manier hebben bestaan. Maar de manier waarop ze samenkomen, kan je met een zacht gevoel van onbehagen achterlaten. Er is iets echt boeiend aan dit stuk. Je zult er nog vele jaren van kunnen genieten. Om het anders te zeggen, dit is een geweldig stuk voor iedereen die kunst net zo uniek wil als hun kijk op de wereld. Dit is het soort stuk waar je veel speculatie aan kunt wijden.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Droom –Mijn droom over de vuurtoren op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droom –Mijn droom over de vuurtoren

Koop dit digital art werk Droom –Mijn droom over de vuurtoren van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 833
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
165,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.