Een Werk aan de Muur shop

Droombos

- Werkcode: 330 789

Kneeke .com over Droombos

Eind april 2010 bezocht ik het prachtige Hallerbos in België, net onder Brussel, waar de boshyacinten en beuken rond die tijd beide zorgen voor een prachtig kleurenpalet. Destijds fotografeerde ik met een Leica 280mm f2.8, een oud beestje, maar wat een prachtige lens om een dergelijk landschap vast te leggen. Ragscherp en de onscherpte prachtig weglopend.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Droombos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droombos

Koop de foto Droombos van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 789
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
222,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.