Een Werk aan de Muur shop

Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan

- Werkcode: 434 762

Jan Keteleer over Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een scène die aanvoelt alsof het vanuit onze dromen tot ons spreekt. Dit is zeker niet het soort scène dat je op een normale dag zou tegenkomen. Dit is zeker niet het soort scène dat je op deze planeet zou tegenkomen! Een rode esdoornboom bevindt zich omringd door water. Een maan die alleen kan worden beschreven als diep en eenvoudig massaal hangt boven het hoofd. Twee vogels vliegen rond de boom, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze veel hulp zullen zijn. Ben je alleen? Beschikbaar als kunst aan de muur of interieurdecoratie producten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan

Koop dit digital art werk Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 762
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.