Droomlandschap – Droomlandschap met rode boom en volle maan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434762
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een scène die aanvoelt alsof het vanuit onze dromen tot ons spreekt. Dit is zeker niet het soort scène dat je op een normale dag zou tegenkomen. Dit is zeker niet het soort scène dat je op deze planeet zou tegenkomen! Een rode esdoornboom bevindt zich omringd door water. Een maan die alleen kan worden beschreven als diep en eenvoudig massaal hangt boven het hoofd. Twee vogels vliegen rond de boom, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze veel hulp zullen zijn. Ben je alleen? Beschikbaar als kunst aan de muur of interieurdecoratie producten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken