Droomlandschap – Landschap vanuit je dromen met een volle maan en de zeee

van Jan Keteleer

Droomlandschap – Landschap vanuit je dromen met een volle maan en de zeee van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434793
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68 gratis verzending!

Omschrijving

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

In een waas zien we een beeld dat enkel in je dromen kan voorkomen. Het roept herinneringen op uit onze kindertijd waar alles nog mogelijk was. Een veel te grote volle maan, een gekleurde boom en een mist die alles in een mystieke sfeer doet baden.
Rust straalt hier zeker vanuit want je zal ondervinden dat dit werk van Jan Keteleer je doet stilstaan in je steeds drukker wordende leven.
Door de sobere kleuren kan dit werk in vele kamers tot zijn recht komen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken