Droomlandschap – Surrealistisch landschap met gele berk en volle maan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434779
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een landschap dat alleen in dromen kan bestaan. Je hebt dit landschap wellicht meegemaakt in dromen van jezelf. Er is echter geen twijfel dat velen van ons graag de kans zouden hebben om zo'n vreemde wereld voor onszelf te verkennen. Dit is een landschap waarin een gele berk rustig in het midden van het water rust. We weten niet hoe diep het water is. We weten niet hoe diep de wortels zullen reiken. We kunnen maar twee vogels zien, en de volste maan die je je ooit zou kunnen voorstellen. Beschikbaar als muurkunst of als interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken