Droomlandschap – Volle maan met een Amerikaanse beuk in de mist van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 gratis verzending!

Omschrijving

Droomlandschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets unieks aan dit fijne kunstwerk van Jan Keteleer. We zien een vreemde mix van afbeeldingen, waaronder een maan. We zien een waas van het herfstseizoen dat alles bedekt. Er is iets aan dit stuk dat de plekken oproept die we in onze dromen bezoeken. Het lijdt geen twijfel dat dit stuk ons ook kan verbinden met beelden en herinneringen die onze kindertijd domineerden. Je zult het geweldig vinden dat dit stuk in vrijwel elke denkbare ruimte kan werken. Het is ideaal voor iedereen die er trots op is echt unieke smaak te hebben, als het gaat om unieke voorbeelden van kunst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken