Een Werk aan de Muur shop

Drop of Reflection

- Werkcode: 668 276

Rebekka van Elsäcker over Drop of Reflection

De verbinding met de eerste laag in het uiteindelijke resultaat geeft de weerspiegeling aan in het schilderproces. De eerste laag waarmee ik me in eerste instantie niet meer mee kon conformeren levert uiteindelijk de blikvanger op, een prachtige druppel waarin de reflectie te zien is. Zien, voelen en ervaren.
Rebekka van Elsäcker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rebekka van Elsäcker

Rebekka van Elsäcker is een intuïtief kunstenares. Creatieve handvormen, zoals gips, hout, keramiek en houtskool hebben haar altijd al geboeid, maar de laatste jaren gaat haar focus uit naar abstracte schilderkunst. Met kleuren van acrylverf en materialen laat zij haar schilderwerken ontstaan: een spel van licht en donker, kleurharmonieën, composities die zowel spanning als rust geven en een sfeer van nieuwsgierigheid oproepen. Techniek en intuïtie gaan bij Rebekka hand in hand. Het ontstaan van het beeld is een manier om zonder woorden, haar gevoelens te vertalen en laten zien.

Alle werken van Rebekka van Elsäcker


Waarom je kiest voor Drop of Reflection op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Drop of Reflection

Koop dit schilderij Drop of Reflection van Rebekka van Elsäcker als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 668 276
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.