Druif met een twist

van Arja Schrijver Fotografie

Druif met een twist van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 206254

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Er is zoveel moois te zien in de natuur. Ik verwonder me over en geniet van al die prachtige vormen die de natuur te bieden heeft.
De krul van deze druivenplant (althans, ik denk dat het een druivenplant was) ziet er bijna surrealistisch uit, Heel bijzonder om te bedenken dat de plant zelf zo groeit. Maar ja, dat is de natuur, die gaat haar eigen gang. Er is geen Photoshop nodig geweest om deze prachtige, bijna abstracte vorm te creëren.

Wel heb ik de foto enigszins bewerkt, juist om de schoonheid van deze krul nog meer naar voren te brengen. Ik heb het groen wat meer aangezet en wat contrast en een vignet toegevoegd.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken