Druif met een twist

- Werkcode: 206 254

Arja Schrijver Fotografie over Druif met een twist

Er is zoveel moois te zien in de natuur. Ik verwonder me over en geniet van al die prachtige vormen die de natuur te bieden heeft.
De krul van deze druivenplant (althans, ik denk dat het een druivenplant was) ziet er bijna surrealistisch uit, Heel bijzonder om te bedenken dat de plant zelf zo groeit. Maar ja, dat is de natuur, die gaat haar eigen gang. Er is geen Photoshop nodig geweest om deze prachtige, bijna abstracte vorm te creëren.

Wel heb ik de foto enigszins bewerkt, juist om de schoonheid van deze krul nog meer naar voren te brengen. Ik heb het groen wat meer aangezet en wat contrast en een vignet toegevoegd.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Druif met een twist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Druif met een twist

Koop de foto Druif met een twist van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 206 254
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden