Een Werk aan de Muur shop

Druppels op een donker groen blad met gele stippen

- Werkcode: 969183

FotoGraaG Hanneke over Druppels op een donker groen blad met gele stippen

Bij een ronde met mijn fotocamera viel mij tussen alle planten in een tuin een apart gekleurde plant op. De plant had grote, donkere bladeren, die afstaken bij de lichtere en kleinere bladeren van de planten er omheen. Op deze foto zie je een diep donker groen blad van deze plant. Het blad heeft allemaal kleine gele stipjes. De nerven van het blad zijn veelal in bookeh effect. Ze vormen mooie lijnen naar een nerf midden in het blad. In het centrum van de foto zijn een paar kleine druppels water met daarin reflectie van het groen van het blad en de stippen er op. Druppels op bladeren geven altijd een mooi plaatje.
Zijn het eigenlijk wel allemaal gele stippen? Of zie ik daar, wanneer ik inzoom, iets anders tussen de stippen?
Hele kleine beestjes lopen op het blad. Je zou ze bijna over het hoofd zien. Ik zag ze ook pas bij het bewerken van de foto.
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor Druppels op een donker groen blad met gele stippen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Druppels op een donker groen blad met gele stippen

Koop de foto Druppels op een donker groen blad met gele stippen van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 969183
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.