Druppels op een hostablad

van Frans Blok

Druppels op een hostablad van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153641
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Hosta, of Hartlelie, oorspronkelijk afkomstig uit noordoost-Azie, is tegenwoordig een populaire plant in Nederlandse tuinen. Door kruising en veredeling zijn in de loop der tijd vele verschillende soorten ontstaan.

Kenmerkend voor alle hosta's is de structuur van parallelle ribbels in het blad. Die zorgt vaak voor een prachtige rangschikking van dauw- en regendruppels, zoals op deze foto gemaakt in een Rotterdamse stadstuin.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken