Een Werk aan de Muur shop

Dubai skyline met een prachtige zonsondergang achter een boom

- Werkcode: 967 492

Jeroen Kleiberg over Dubai skyline met een prachtige zonsondergang achter een boom

De skyline van Dubai verandert voortdurend en is zeer indrukwekkend, want het is de thuisbasis van 's werelds hoogste wolkenkrabber: de 830 meter hoge Burj Khalifa. Omdat de skyline zo groot is, kan het een uitdaging zijn om een goede plek voor de camera te vinden.

Voor deze foto ben ik naar Dubai Creek gegaan omdat ik een beeld wilde van de skyline van Dubai met een prachtige oranje zonsondergang, die achter de Burj Khalifa onderging.

Deze prachtige bomen trokken onmiddellijk mijn aandacht omdat ze een kader vormen, waarbij de takken de skyline lijken aan te vullen.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Dubai skyline met een prachtige zonsondergang achter een boom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dubai skyline met een prachtige zonsondergang achter een boom

Koop de foto Dubai skyline met een prachtige zonsondergang achter een boom van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 967 492
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.