Een Werk aan de Muur shop

Dubbelportret.

- Werkcode: 665 544

Kneeke .com over Dubbelportret.

Elke ochtend zag ik ze staan, onderweg op de fiets naar mijn werk, een reegeit met twee jongen. Op een mooie zaterdagochtend besloot ik een kans te wagen, de wind stond gunstig en er stond een mooi gefilterd zonnetje. Tijdens het sluipen over een bospaadje hadden ze me wel in de gaten, maar door laag te blijven vormde ik geen bedreiging. Langzaam aan en steeds een paar minuten wachtend won ik het vertrouwen en kon ik een plekje tussen de meidoorns vinden waar ik net doorheen kon fotograferen. Terwijl ik de moeder fotografeerde kwam het jonge bokje van links naar haar toe, snuffelde even aan haar vacht en door even een smakkend geluid te maken trok ik hun aandacht. De kopjes gingen omhoog en de camera ratelde, wat dit prachtig dubbelportret opleverde. Gesneden in een 2:1 panoramaverhouding.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Dubbelportret. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dubbelportret.

Koop de foto Dubbelportret. van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665 544
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
229,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.