Dubbelportret.

van Kneeke .com

Dubbelportret. van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665544

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
208 187 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Elke ochtend zag ik ze staan, onderweg op de fiets naar mijn werk, een reegeit met twee jongen. Op een mooie zaterdagochtend besloot ik een kans te wagen, de wind stond gunstig en er stond een mooi gefilterd zonnetje. Tijdens het sluipen over een bospaadje hadden ze me wel in de gaten, maar door laag te blijven vormde ik geen bedreiging. Langzaam aan en steeds een paar minuten wachtend won ik het vertrouwen en kon ik een plekje tussen de meidoorns vinden waar ik net doorheen kon fotograferen. Terwijl ik de moeder fotografeerde kwam het jonge bokje van links naar haar toe, snuffelde even aan haar vacht en door even een smakkend geluid te maken trok ik hun aandacht. De kopjes gingen omhoog en de camera ratelde, wat dit prachtig dubbelportret opleverde. Gesneden in een 2:1 panoramaverhouding.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken