Een Werk aan de Muur shop

Duiken op mijn eigen manier

- Werkcode: 673 360

Tomasz Baranowski over Duiken op mijn eigen manier

Vintage capture van een klassieke Corvette auto.
Tomasz Baranowski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tomasz Baranowski

Mag ik mij voorstellen? Ik ben Tomasz Baranowski en wil op mijn eigen wijze tonen hoe ik op mijn manier anderen de wereld wil laten zien.
Fotografie is al een lange tijd mijn passie. Reizend over de hele wereld probeer ik unieke momenten te bevriezen en te tonen.
Ik hoop dat mijn eigen manier hoe ik de Wereld zie anderen inspireert om deze plaatsen te bezoeken en anderen laten beseffen op wat voor mooie planeet we leven.
Als ik niet reis woon ik in Lelystad in Nederland, een stad die pas sinds 1969 bestaat. Het is echt uniek om in een plek te wonen waar toen alleen nog maar water was. Dat inspireert mij ook om veel in mijn omgeving te fotograferen.
Geniet van het surfen op mijn site en als je het leuk vindt laat het mij dan weten. Misschien kan ik dan jouw verhaal op mijn eigen manier hier vertellen.

Alle werken van Tomasz Baranowski


Waarom je kiest voor Duiken op mijn eigen manier op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Duiken op mijn eigen manier

Koop de foto Duiken op mijn eigen manier van Tomasz Baranowski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 673 360
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.