• Duinen van Texel bij zonsondergang van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 331975

Duinen van Texel bij zonsondergang

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Duinen van Texel bij zonsondergang van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Lndschapsfoto van de Texelse duinen vlakbij paal 31, in het noorden van het eiland, vlak naast de Eierland Vuurtoren.
Deze prachtige zonsondergang toont mooie helmgras in de Texelse duinen en contrastrijke geelachtige regenwolken in de blauwe hemel.
Een fotobeeld die de schoonheid van de Texelse kust op natuurlijk e realistische wijze weergeeft.
De foto is een half uur voor zonsondergang gefotografeerd. De wolken tonen hierdoor een heel dramatisch beeld name door felle gele zonlicht van een laagstaande zon.
Wist je trouwens dat de vuurtoren van Eierland de enige vuurtoren is in Nederland waar je aan drie kanten over de zee uitkijkt? Vanaf de Eierland Vuurtoren heb je namelijk uitzicht op de Waddenzee en de Noordzee.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken