Een Werk aan de Muur shop

Duinlandschap in moderne look, penseelstreken, ZOOM IN!

- Werkcode: 766058

Qeimoy over Duinlandschap in moderne look, penseelstreken, ZOOM IN!

Dit duinlandschap moet je wat dichterbij bekijken en je ziet een schilderachtige streek. Met een moderne look wordt het een nieuwe frisse versie van het gelaagde landschap dat we al kenden. De zachte zandgrond wordt een wervelend schouwspel van penseelstreken. Mooi op groter formaat.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Duinlandschap in moderne look, penseelstreken, ZOOM IN! als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Duinlandschap in moderne look, penseelstreken, ZOOM IN!

Koop dit digital art werk Duinlandschap in moderne look, penseelstreken, ZOOM IN! van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766058
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.