• Edam Waterstad van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 215779

Edam Waterstad

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Edam Waterstad van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Edam is een stadje in Noord-Holland en vormt samen met Volendam de gemeente Edam-Volendam. Het is een pittoresk en modern waterstadje waar, zeker in de binnenstad, de oudhollandse voorvadergeur nog als een deken over het stadje ligt. Veel water, schepen en houten bruggetjes, veel smalle steegjes en heel veel stilte. Edam ligt aan de IJe of E, waaraan de stadsnaam is ontleend. Edam kreeg stadsrechten in 1357.
Dit is een blik vanaf de Kwakelbrug richting Hotel De Fortuna aan de Spuistraat. Het water is het Boerenverdriet.

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken