Een Afrikaanse boom in Guinee

- Werkcode: 1 082 444

Photolovers reisfotografie over Een Afrikaanse boom in Guinee

Bladeren en takken van een boom in het West-Afrikaanse land Guinee. Er komen nauwelijks toeristen in Guinee. Jammer want het is een heel interessant land. Het landschap is prachtig. Ik wandelde er bijna twee weken door een natuurgebied wat Fouta Djallon heet. Een groene hoogvlakte met veel vlaktes, bomen, rivieren, bruggen en watervallen. Dit is het gebied waar de Peul leven, een volk wat in bijna alle landen van de Sahel leeft. Van Guinee in West-Afrika tot Tsjaad in Centraal-Afrika. Zij kennen eigenlijk geen grenzen, die hebben wij bedacht. Het zijn mooie en vriendelijke mensen. We sliepen altijd in een dorp bij de mensen thuis, vaak in het bed van de bewoners. Zo konden ze een beetje bijverdienen. En er werd altijd lekker en gevarieerd gekookt. Rijst of pasta met verse groente. Heel bijzonder. Als je van wandelen, mooie natuur en avontuur houdt dan is Guinee in West-Afrika zeker een aanrader.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor Een Afrikaanse boom in Guinee op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Een Afrikaanse boom in Guinee

Koop de foto Een Afrikaanse boom in Guinee van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 082 444
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
214,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden