Een bewogen wandeling

- Werkcode: 924 572

Jacques Jullens over Een bewogen wandeling

Heerlijk om vandaag na een wandeling erachter te komen dat mijn camera vandaag weer spontaan foto’s aan het maken was tijdens een wandeling in onze achtertuin… Mijn 70/200 lens hing met mijn camera
aan mijn harnas en door het bewegen tijdens het wandelen was het diafragma naar f32 ingesteld met een sluitertijd van 1/20 seconde. Na de nodige nabewerkingen is dit het resultaat...
Het geeft in elk geval een bijzonder beeld van onze Utrechtse Heuvelrug ?
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Een bewogen wandeling als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Een bewogen wandeling

Koop de foto Een bewogen wandeling van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924 572
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
43,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden