Een Werk aan de Muur shop

Een bloem van de magnolia

- Werkcode: 979673

Gerard de Zwaan over Een bloem van de magnolia

Ik heb deze foto gemaakt in de achtertuin, het is een rode bloem van een magnolia dat elk voorjaar wel bloeit. Ik heb voor deze foto ervoor gekozen om het onder te belichten ook al heb ik een flitser gebruikt. Je moet wel van houden om zo'n donkere foto aan je muur te hebben, het is wel minimalistisch wat je ziet. Ik heb er namelijk ervoor gekozen omdat de achtergrond niet echt mooi was voor een foto. Toen ik deze foto maakte had ik mijn reportageflitser meer aan de zijkant gezet, het is een strobist techniek wat ik heb gebruikt. Naast de onderbelichte bloem zie je nog wat groen van de bladeren aan de tak.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een bloem van de magnolia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een bloem van de magnolia

Koop de foto Een bloem van de magnolia van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 979673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
69 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.